Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Honza Jícha s kapelou- koncert v Praze

14.12.2022

Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha



Popis kulturní akce Honza Jícha s kapelou- koncert v Praze

HONZA JÍCHA S KAPELOU v únoru pokřtili své druhé album Love zdar!, které přináší čtrnáct nových písní, postavených na promyšlených a vtipných textech, nejednou vysoce oceněných jako špička svého žánru. Píseň Řeka zvítězila mezi odbornou porotou i publikem v pražské Portě 2017 a přinesla mu účast v celostátním finále. Studiová práce Josefa A. Mikulky dodává folkovým písním plastický moderní zvuk a různorodost. Z této spolupráce tak vzniklo písničkové album k zasmání i k zamyšlení, které je radost poslouchat ve chvílích pohody i splínu.

Vytříbené texty se spoustou jazykového humoru, hrdinskoepické zpěvy i intimní lyrika v podání zpěvačky Zuzky Hasalové a celovečerní folkshockový nářez kapelního doprovodu, ze kterého se posadíte na zadek, pokud vám předtím stát dovolí stát.
"Nejlepší textař, co jsem za poslední léta slyšel." (Tony Linhart, Country rádio)

 

Hlavní kapelník, textař a mozek kapely je Honza Jícha, zpěvačka Zuzka Hasalová, basista Jožka Mikulka, perkusista Pavel Plašil. 


Honza Jícha sám o sobě:
"Narodil jsem se za starého režimu, což je důkazem, že měl i svá pozitiva. Pak jsem začal zpívat, a sice tak nahlas, že z toho kolem mě vznikla kapela. Ze spojení táborákového písničkáře a tří skutečných muzikantů se stala spolupráce na život a na smrt, takže kdykoli někdo z nás začne hrát v nějaké tónině, ostatní okamžitě začnou v té samé. Taky jsem spisovatel a ředitel základky, což má na naši hudební dráhu určitý vliv, hlavně od té doby, co se ostatní pod mým nátlakem naučili číst."



Koncert Honzy Jíchy s kapelou v prosinci 2022 v Praze



Cena:220 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Honza Jícha s kapelou- koncert v Praze -Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Honza Jícha s kapelou- koncert v Praze -Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?