Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Helena Zeťová- Consequences Tour– Křest desky- koncert v Praze

18.03.2020

20:30

Malostranská Beseda Praha



Popis kulturní akce Helena Zeťová- Consequences Tour– Křest desky- koncert v Praze

Známá česká zpěvačka Helena Zeťová, která svoji kariéru odstartovala již v patnácti letech, vydává po delší pauze novou desku s názvem Consequences. Ta kopíruje zpěvaččiny životní situace a etapy. Na začátku příštího roku se její fanoušci mohou těšit i na stejnojmenné koncertní turné, kde Helena zazpívá mimo jiné i nejnovější singly ze zmíněné desky, na které se kromě českých interpretů podílel i známý zpěvák Frank McComb.

Helena Zeťová vydala po dvanácti letech novou desku s názvem Consequences obsahující celkem 10 písní, z toho tři singly už vyšly. Konkrétně singly s názvy „Save me“, „Start the fire“ a „Walk with me“. Název desky v překladu znamená důsledky. V písních totiž zpěvačka zpětně přemýšlí o tom, co se za život událo a jaké to mělo příčiny na to, kým je teď. Snažila se o to, aby písně kopírovaly životní situace, které se jí staly, a tím chce přiblížit svým fanouškům její život o trochu víc. I to je jeden z mnoha důvodů, proč nová deska vyšla po tak dlouhé době. ,,Ono na přelomu 40ti let člověk zpětně přemýšlí o tom, co vše se stalo a změnilo. Je to také o nějakém životním zlomu, kdy by člověk měl přestat být puberťák, ale stále jím je. Jisté věci se v životě změní, a to je důsledek některých zážitků, co se mi přihodily,“ tvrdí zpěvačka.

Na desce spolupracovala Zeťová s mnohými známými umělci, například s Ondřejem Brzobohatým, Sebastianem Hádlem a dokonce i s Frankem McCombem. ,,K Frankovi jsem se dostala přes Martina Valihoru. Oni spolu prakticky jezdí a hrajou po celém světě. Tak nás hned seznámil. Dobře jsme si popovídali, a tak nějak jsme si hodně sedli. Je úžasné se přiblížit někomu, kdo má tak bohaté zážitky, především s těmi, kdo mi byli vzorem,“ vzpomíná Helena na seznámení s Frankem. Právě s ním nazpívala duet, který se jmenuje Rainbow Gleam a jedná se o jedinou píseň z alba, která je živě nahraná ve studiu.



Cena:290,-


PRODEJ VSTUPENEK Helena Zeťová- Consequences Tour– Křest desky- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Helena Zeťová- Consequences Tour– Křest desky- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?