Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

HAVASI- koncert Praha O2 arena

06.11.2023

O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000



Popis kulturní akce HAVASI- koncert Praha O2 arena

Po mimořádně úspěšných koncertech ve Wembley Areně v Londýně, Mercedes-Benz Areně v Berlíně, Carnegie Hall v New Yorku, HAVASI Symphonic koncertní show se poprvé uskuteční v České republice, v Brně 4.11.2023 na stadionu Winning Group Arena a v Praze 6.11.2023 v O2 areně. Program je 100% originálními díly jednoho z nejfascinujících a nejuniverzálnějších mladých skladatelů současnosti, HAVASI. Jeho inovativní hudba není jako nic co jste slyšeli předtím; je svěží, vášnivá a zábavná zároveň. Neuvěřitelná hudební cesta Na rozdíl od čehokoli, co jste viděli HAVASI Symphonic je hudební představení, které musíte zažít, abyste uvěřili. Originální program obsahuje sólový klavír, celý symfonický orchestr, rockovou kapelu, sólisty světové hudby, ti se všichni sešli na jednom pódiu. Umělci berou publikum na vzrušující cestu, kde se odvíjejí různé hudební scény zkoumání různých emocí a nálad, a to vše vylepšeno těmi nejnovějšími technologiemi v oblasti ozvučení, jeviště a osvětlení. Klavírní virtuos Jako nikdo jiný Absolvent Hudební akademie Franze Liszta, klasicky vyškolený klavírní virtuos HAVASI se etabloval jako jeden z nejrozmanitějších a nejvzrušujících mladých umělců dneška, který vzrušuje publikum a vyprodává stadiony po celém světě.
 
HAVASI vyprodal koncertní sály a arény po celém světě, s více než 500 000 prodaných vstupenek. Kromě mnoha jiných, Wembley Arena v Londýně, Carnegie Hall v New Yorku, Mercedes-Benz Arena v Berlíně, The Orchard Hall v Tokiu, Opera v Sydney; ty všechny byly vyprodány. Nejen účinkující Ale Skladatel Zatímco většina ostatních umělců v žánru moderní klasické hudby jednoduše vystupuje, resp. interpretuje hudbu někoho jiného, HAVASI hraje pouze svá vlastní původní díla — každý kus, který publikum slyší, je hluboce osobním dílem jako vystřiženým z látky jeho samého srdce a duše. Sledování skladatele předvádějícího svou vlastní hudbu živě vytváří vzácné, silné, ba dokonce magické spojení mezi publikem a umělcem. Klasická virtuozita potkala Las Vegasky Glamour Vstupenky pro vozíčkáře s platným průkazem ZTP/P a jejich doprovod jsou v prodeji přes obchodní oddělení. Kontaktujte nás pomocí tohoto odkazu přikládejte prosím naskenovaný průkaz ZTP/P.

Pořadatel

TOPFEST MANAGEMENT s. r. o. M. R. Štefánika 141/13, 01701, Považská Bystrica, Slovensko



Cena:1485 Kč


PRODEJ VSTUPENEK HAVASI- koncert Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000


ULOŽIT SI TUTO AKCI





HAVASI- koncert Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000

Zaslat odkaz na kulturní akci HAVASI- koncert Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?