Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Harry Styles- koncert v Praze- Praha O2 arena

15.07.2022

O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000



Popis kulturní akce Harry Styles- koncert v Praze- Praha O2 arena

Speciálními hosty budou Mitski na koncertech ve Velké Británii, Arlo Parks v Dublinu, Wolf Alice na vybraných evropských koncertech a Koffee na všech koncertech v Latinské Americe.
 
Harry Styles se etabloval jako jeden z největších a nejvlivnějších hudebních umělců. Jeho debutové sólové album s vlastním názvem se stalo jedním z deseti nejprodávanějších alb roku na světě a zaznamenalo největší prodeje za první týden u mužského umělce v historii. Jeho druhé album Fine Line se po vydání dostalo na vrchol žebříčku Billboard 200, čímž se stalo Harryho už druhým albem na prvním místě v USA, a zapsalo se do historie hitparád, když zaznamenalo největší prodejní týden pro sólového britského interpreta od roku 1991, kdy společnost Nielsen Music začala elektronicky obchodovat s údaji o prodeji. Od zahájení sólové kariéry získal Harry prestižní ocenění, včetně dvou cen BRIT, Grammy, Ivor Novello Award, American Music Award a mnoha dalších po celém světě, a navíc se jako první muž objevil sólově na obálce časopisu Vogue.
 
Stejně tak je Harry proslulý jako neuvěřitelný koncertní umělec. Jeho koncerty Love On Tour byly kvůli pandemii odloženy a nakonec začaly v září 2021 v Las Vegas. Na konci loňského roku Harry odehrál více než 40 koncertů po celých Spojených státech a sklidil pochvalné recenze od fanoušků i kritiků. Jeho vystoupení jsou plná jeho celosvětových hitů včetně Sign of the Times, Lights Up, Adore You, Watermelon Sugar a Kiwi.
 
Turné se bude řídit všemi místními a veřejnými zdravotními pokyny, jakož i protokoly míst konání, které jsou stanoveny v době konání jednotlivých koncertů. Doporučujeme fanouškům, aby před každým koncertem navštívili webové stránky místa konání, kde naleznou nejnovější informace a požadavky týkající se zdraví a bezpečnosti v daném termínu.
 
 
Pořadatel
LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. U Slavie 1540/2a, 100 00, Praha, Česká republika


Koncert Harry Styles v červenci 2022 v Praze v O2 areně



Cena:1190 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Harry Styles- koncert v Praze- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Harry Styles- koncert v Praze- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?