Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

HAMMERFALL/Special guest: BATTLE BEAST/Support: SERIOUS BLACK- koncert v Praze

13.02.2020

20:00

Forum Karlín Praha



Popis kulturní akce HAMMERFALL/Special guest: BATTLE BEAST/Support: SERIOUS BLACK- koncert v Praze

HAMMERFALL vyráží na turné WORLD DOMINION 2020, kde je bude doprovázet BATTLE BEAST a SERIOUS BLACK. V únoru se zastaví také v Praze!
Jedenácté studiové album švédských powermetalistů HAMMERFALL už brzy spatří světlo světa. Novinková deska s názvem „Dominion“ vyjde 16. srpna prostřednictvím Napalm Records a Hammerfall jej hodlá bezprodleně představit svým fanouškům, a proto naplánovali turné WORLD DOMINION 2020. Živě novou desku představí také u nás a to 13. února v pražském Foru Karlín.
Jak dodává frontman Joacim Cans: „Dobré není dost dobré, bude to opravdu skvělé a to nejen, protože nás bude doprovázet jedna z nejslibnějších metalových kapel Battle Beast a také melodičtí metalisté Serious Black. Už se nemůžeme se dočkat, až potkáte všechny naše úžasné fanoušky po celé Evropě.“



Cena:1000,-


PRODEJ VSTUPENEK HAMMERFALL/Special guest: BATTLE BEAST/Support: SERIOUS BLACK- koncert v Praze -Forum Karlín Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci HAMMERFALL/Special guest: BATTLE BEAST/Support: SERIOUS BLACK- koncert v Praze -Forum Karlín Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?