Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

HALOCENE- koncert Praha

19.11.2022

Futurum Music Bar Praha 5 Zborovská 82/7, Praha 5 15000



Popis kulturní akce HALOCENE- koncert Praha

ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ - PŮVODNĚ CHAPEAU ROUGE - NOVĚ FUTURUM
 
Protože váš zájem o Halocene je větší než kapacita klubu Chapeau Rouge, překládáme po zralé úvaze koncert do prostornějšího klubu Futurum Music Bar.
Vaše již zakoupené vstupenky samozřejmě zůstávají v platnosti pro nové místo koncertu.
___________
 
Alternative elektro rock pop punk? Tenhle pokus o zařazení hudby arizonských HALOCENE nám vyznívá fakt šíleně. Ale ať hledáme slova jakákoli, pokaždé se dostáváme do slepé uličky. Nesmírně činná kapela na sítích, kde má miliony a miliony poslechů a zhlédnutí, sice trochu vyznívá jako produkt producentů, ale pravdou je, že kapela vzniknuvší už v roce 2008 si dělá vše sama a v otlučené dodávce procestovala Ameriku od pobřeží k pobřeží.
 
Jejich kariéru nastartoval YouTube. Tam získali obrovské množství příznivců díky svým coververzím („Numb”, „Chop Suey”, „Bohemian Rhapsody” ad.), ale už dávno našli svůj vlastní hlas a vyjádření, které do jejich diskografie přineslo už čtvrtou desku. Na nich je zaznamenán nečekaný, ale fakt chytlavý moderní mix, kde se mísí všelijaké směry od elektro rocku, punku po mainstream pop, takže se dají zmínit interpreti jako BMtH, Eskymo Callboy, Daft Punk, 30 Seconds to Mars, Blink 182, Fall Out Boy a z českých např. pražští chameleoni John Wolfhooker.
HALOCENE tvoří tři oddaní členové: famózní bubeník Joe Polizzi a manželský pár Addie Nicole Amick (zpěv) a Bradley Amick (kytara/zpěv/produkce), kteří se, jak už jsme zmínili výše, v HALOCENE starají kompletně o všechno – o veškerou hudbu, videa, vizualizace, propagaci, merchandise i sociální média. A v listopadu se svým návykovým mixem postarají o vás.
Pořadatel
Obscure Promotion s.r.o. Na Harfě 916/9a, 190 00, Praha, Česká republika


Koncert HALOCENE v listopadu 2022 v Praze



Cena:


PRODEJ VSTUPENEK HALOCENE- koncert Praha -Futurum Music Bar Praha 5 Zborovská 82/7, Praha 5 15000


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci HALOCENE- koncert Praha -Futurum Music Bar Praha 5 Zborovská 82/7, Praha 5 15000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?