Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Hakka Muggies - 20 roků keltského rocku- Host: Původní Bureš- koncert v Praze

30.09.2022

20:30

Malostranská Beseda Praha



Popis kulturní akce Hakka Muggies - 20 roků keltského rocku- Host: Původní Bureš- koncert v Praze

Hakka Muggies je shetlandský pokrm z rybích žaludků a tresčích jater. Pražská hudební skupina stejného jména úplně stejným způsobem představuje pro některé exotickou delikatesu a pro další zapáchající ohavnost. Ve svém repertoáru využívá folklorní motivy keltských národů, které svébytným způsobem kombinuje s tvrdým rockem a občasnými odbočkami k metalu a punku.

Koncert je oslavou 20 let od založení a prvního vystoupení Hakka Muggies, které proběhlo v létě 2002.

A už tehdy byl Původní Bureš žijící legendou. Kapela Původní Bureš kočuje po českých klubech, festivalech a hospodách již od roku 1987 a přesto, že složení kapely se za tu dobu několikrát obměnilo, výsledný zvuk zůstává stále zcela charakteristický a originální.

Písničky Původního Bureše mají rockový sound s etnickými názvuky, folkové (čti “o něčem”) texty, leckdy psychedelickou stopáž a na koncertech jsou zahrány s nefalšovaným punkovým elánem.



Koncert Hakka Muggies v září 2022 v Praze



Cena:150,-


PRODEJ VSTUPENEK Hakka Muggies - 20 roků keltského rocku- Host: Původní Bureš- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Hakka Muggies - 20 roků keltského rocku- Host: Původní Bureš- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?