Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

FLETCHER + support: ARXX- Praha

21.04.2024

SaSaZu Praha 7 Bubenské nábřeží 306, Praha 7 17000



Popis kulturní akce FLETCHER + support: ARXX- Praha

Dojemně protančit svůj coming out, popová ikona Fletcher v Praze Silné melodie, s nimiž boří hitparády, a ještě poutavější příběhy v textech. Queer ikona Fletcher přiveze do Prahy svůj osobní debut Girl of My Dreams, na kterém se disco estetika snoubí s rockovými baladami. „Andílci, nemůžu se dočkat, až se příští rok uvidíme a až si spolu zazpíváme,“ vzkazuje všem Fletcher. V Praze vystoupí vůbec poprvé 21. dubna 2024 v klubu SaSaZu. Jako support přiveze hlučné altrockové duo Arxx, jehož hudba zní, jako by ji psala verze Taylor Swift, která vyrůstala na Nirvaně. Vstupenky v ceně 850–1190 korun budou v prodeji od 20. října. V prodeji budou také VIP balíčky zahrnující setkání s Fletcher a účast na zvukové zkoušce.
 
Ameriku okouzlila už začátkem minulé dekády v X Factoru, své debutové EP You Ruined New York City for Me ale vydala až v roce 2019. Hit Undrunk o tom, jak vrátit čas a přestat milovat někoho, kdo vám tolik ublížil, americkou zpěvačku vystřelil ke slávě, od té doby o jejím talentu psal The Guardian nebo Time – a další úspěchy přicházejí. Druhé EP The S(ex) Tapes zamířilo na vrchol žebříčku iTunes a nadšeně se o něm psalo v Teen Vogue, GQ nebo magazínu Paper. Kromě singlu Bitter vzbudila rozruch skladbou Girls Girls Girls se samplem ikonické písně I Kissed a Girl od Katy Perry.
 
Spolu s Duncanem Laurencem se podílela na nové verzi jeho hitu Arcade a duet nazpívala také s popovou zpěvačkou Hayley Kiyoko. V rámci světového turné Fletcher v Praze představí svůj loňský debut Girl of My Dreams, na kterém spolupracovala s producentkou Jennifer Decilveo (Dua Lipa). Pilotní singl Becky’s So Hot představila v The Tonight Show Jimmyho Fallona, song se poté umístil jak v alternativním, tak rockovém žebříčku Billboard. O albu prozradila, že jde o hluboký ponor do vlastní osobnosti: „Chtěla jsem být co nejupřímnější a syrová.“ Albu nechybí sexuální napětí ani taneční energie, stačí si poslechnout hned druhý singl Her Body Is Bible.

Pořadatel

Fource Entertainment s.r.o. Lidická 796/20, 150 00, Praha 5, Česká republika



Cena:850 Kč


PRODEJ VSTUPENEK FLETCHER + support: ARXX- Praha -SaSaZu Praha 7 Bubenské nábřeží 306, Praha 7 17000


ULOŽIT SI TUTO AKCI





FLETCHER + support: ARXX- Praha -SaSaZu Praha 7 Bubenské nábřeží 306, Praha 7 17000

Zaslat odkaz na kulturní akci FLETCHER + support: ARXX- Praha -SaSaZu Praha 7 Bubenské nábřeží 306, Praha 7 17000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?