Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Fashion Arena Prague Outlet slaví 12. narozeniny

15.11.2019-17.11.2019

9:00

Zamenhofova 440, Praha



Popis kulturní akce Fashion Arena Prague Outlet slaví 12. narozeniny

Hudební vystoupení, módní přehlídky, speciální nabídky prémiových značek a atraktivní slevové akce čekají na návštěvníky Fashion Arena Prague Outlet ve dnech od 15. do 17. listopadu. Největší české outletové centrum totiž oslavuje 12 let existence a ve spolupráci s TV Óčko a jednotlivými obchody nabídne atraktivní program.

Třídenní oslavy odstartují v pátek 15. listopadu a skončí v neděli 17. listopadu. A navíc všechny tři dny máme otevřeno již od 9:00 hod. Připravena je originální show plná českých hvězd, soutěží a módních přehlídek. Konkrétně se zákazníci mohou těšit na DJ Pedra (pátek), DJ & saxofonistu SaxoFrancise (sobota) nebo Martina Hájka (neděle). Po celé dny pak budou ladit atmosféru v centru úspěšní beatboxeři, street tanečníci a parkouristi. Moderátorského žezla se v pátek chopí Ivana Kulhánková alias Fancy, v sobotu ho převezme Vojta D a neděli zakončí Ondřej Urban.

Dočkají se i všichni módní nadšenci, každý den ve třech blocích od 12:20 do 12:45 a následně odpoledne od 13:45 do 14:10 a od 15:45 do 16:10 budou probíhat fashion přehlídky s MISS CZECH REPUBLIC 2019. Na každou přehlídku pak naváže soutěž OBLEČ SE NA PARTY. Návštěvníci tak mohou zkusit své štěstí v soutěži, anebo raději vsadit na jistotu a využít neopakovatelných cenových nabídek stovek prémiových značek, které budou dostupné po celou dobu oslav.



Cena:zdarma



ULOŽIT SI TUTO AKCI





info@surikatapr.cz
http://fashion-arena.cz


Zaslat odkaz na kulturní akci Fashion Arena Prague Outlet slaví 12. narozeniny -Zamenhofova 440, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?