Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

EUROPE IN ECSTASY TOUR PART II/KISSIN DYNAMITE/- koncert v Praze

01.11.2019

20:00

Nová Chmelnice Praha



Popis kulturní akce EUROPE IN ECSTASY TOUR PART II/KISSIN DYNAMITE/- koncert v Praze

Koncert KISSIN DYNAMITEE v Praze



Energická parta KISSIN' DYNAMITE oznamuje pokračování turné s podzimním koncertem v Praze! Mladá německá partička KISSIN' DYNAMITE obráží kluby a představuje zbrusu novou show plnou energických hitů! Jejich poslední album ECSTASY, které vydali v loňském roce sklidilo obrovské úspěchy! V Německu se umístilo na sedmé pozici oficiálního žebříčku a poté kapela získala také ocenění Metal Hamer Award za nejlepší německou kapelu. Není tedy divu, že jejich klubové koncerty v rámci rozsáhlého turné jdou na dračku! Díky obrovskému zájmu fanoušků se kapela rozhodla doplnit soupisku show o druhou část EUROPE IN ECSTASY TOUR PART II, v rámci kterého oznamuje koncert také u nás! Jejich rockové hymny, neotřelou image a úžasnou energii tak můžete zažít LIVE na podzim 1. listopadu v klubu Nová Chmelnice v Praze. Tak si je nenechte ujít!

Cena:750,-


PRODEJ VSTUPENEK EUROPE IN ECSTASY TOUR PART II/KISSIN DYNAMITE/- koncert v Praze -Nová Chmelnice Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci EUROPE IN ECSTASY TOUR PART II/KISSIN DYNAMITE/- koncert v Praze -Nová Chmelnice Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?