Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

EQUILIBRIUM/+ special guests: LORD OF THE LOST, NAILED TO OBSCURITY/- koncert v Praze

02.02.2020

20:00

Nová Chmelnice Praha



Popis kulturní akce EQUILIBRIUM/+ special guests: LORD OF THE LOST, NAILED TO OBSCURITY/- koncert v Praze

EQUILIBRIUM oznamuje turné k novému albu »Renegades« se zastávkou v Praze!

Německá epicmetalová pětice EQUILIBRIUM chystá své šesté studiové album. Svým paganským fanouškům jej plánuje představit na novoročním evropském Renegades Tour 2020 čítajícím celých 27 koncertů! Kytarista, skladatel, textař a mozek kapely René Berthiaume strávil s kapelou téměř tři roky práce na nadcházející hudebně a lyricky propracované desce, která ponese jméno »Renegades«. Novinkovou záležitostí kapely je v tomto roce trvalé připojení baskytaristy Skar, který novému albu dodává vynikající čisté vokály a basové stopy. Dále se vůbec poprvé připojuje půvabná Skadi Rosehurst se svým syntetizátorem. Živelný koncert EQUILIBRIUM se uskuteční 2. února 2020 v klubu Nová Chmelnice v Praze, tešte se také na zajímavé hosty! Kvalitní doprovod zajistí dark rocková banda LORD OF THE LOST a melodic death metaloví NAILED TO OBSCURITY! Tak si tento skvělý paganský večírek nenechte ujít!



Cena:650,-


PRODEJ VSTUPENEK EQUILIBRIUM/+ special guests: LORD OF THE LOST, NAILED TO OBSCURITY/- koncert v Praze -Nová Chmelnice Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci EQUILIBRIUM/+ special guests: LORD OF THE LOST, NAILED TO OBSCURITY/- koncert v Praze -Nová Chmelnice Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?