Koncerty ve Zlínském kraji  >  Koncerty Zlín

ELVENKING/+ LAST DAY OF EDEN/+ SUPPORT- koncert ve Zlíně

05.04.2020

20:00

Masters Of Rock Café Zlín



Popis kulturní akce ELVENKING/+ LAST DAY OF EDEN/+ SUPPORT- koncert ve Zlíně

Italové ELVENKING zahrají na jaře v rámci svého turné „Divination Tour“ hned 2x v ČR!

Italská formace ELVENKING patří nepopiratelně k jedněm z nejdůležitějších kapel na poli folk metalu. Od svého vzniku v roce 1997 se se svými mocnými pohanskými příběhy dokázali zařadit mezi světovou elitu v tomto hudebním ranku. Letos, na konci srpna, vydala kapela svou již desátou desku s názvem „Reader Of The Runes – Divination“ a vydává se na turné, v rámci něhož zavítá také 2x do ČR.

4. 4. 2020 do PRAHY, Klubu Nová Chmelnice
5. 4. 2020 do ZLÍNA, Masters of Rock Café


Spolu s nimi přicestuje také španělská symphonic metalová kapela LAST DAYS OF EDEN v čele se zpěvačkou Ani M. Fojaco. V jejich tvorbě převládají keltské prvky a melodie a těšit se můžete na show, doplněnou o nástroje jako jsou dudy, nejrůznější píšťaly a flétny.

Nová deska Elvenking „Reader Of The Runes – Divination“ je první kapitolou příběhu nazvaného „Reader Of The Runes“, který bude pokračovat dalšími alby. Elvenking o své desce říkají: „Poprvé v naší historii jsme stvořili celý nový svět, skrz který vás provedeme našimi songy. Jsme připraveni vyprávět vám příběh, který obsahuje pravou esenci naší kapely. Je to určitě nejsilnější album, které jsme kdy nahráli. Dýchá čerstvostí a je plné folk metalových melodií zabalených do opravdu heavy zvuku.“ ELVENKING touto deskou startují novou kapitolu své hudební existence a otevírají zbrusu nový svět fanouškům. Nechť jejich příběh započne!



Cena:690,-


PRODEJ VSTUPENEK ELVENKING/+ LAST DAY OF EDEN/+ SUPPORT- koncert ve Zlíně -Masters Of Rock Café Zlín prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci ELVENKING/+ LAST DAY OF EDEN/+ SUPPORT- koncert ve Zlíně -Masters Of Rock Café Zlín na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?