Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

ECSTATIC DANCE v podpalubí s kakaovou ceremonií - DJ ONDŘEY- Praha

27.01.2023

BOTEL MARINA, U Libeňského mostu 1, Praha



Popis kulturní akce ECSTATIC DANCE v podpalubí s kakaovou ceremonií - DJ ONDŘEY- Praha

Ecstatic dance je skvělou příležitostí, jak prožít bezprostředně sám sebe, a proto zde neužíváme žádné drogy či alkohol. Je to skvělý způsob, jak se uvolnit, vypnout mysl a naladit se na své srdce.
Tanec je založen na intuitivním a svobodném pohybu, bez potřeby techniky nebo napodobování ostatních. Zároveň je skvělou příležitostí, jak vystoupit z komfortní zóny a otevřít se.

 

Ondřey
Zakladatel projektu Ecstatic dance Prague, kterému vědomé párty doslova změnily život. Ecstatic dance objevil na Bali, kde žil 5 let. Jelikož je vášnivý cestoval, tak navštívil ecstatic dance v několika zemích jako například Thajsko, Kanada, Ibiza nebo Amsterdam. Tento druh tance ho natolik zaujal, že se rozhodl celý tento koncept přinést do České republiky a zvyšovat o něm povědomí. Podařilo se mu vytvořit velice schopný tým, se kterým již tři roky pravidelně tvoří vědomé párty v Praze. Aktivně se věnuje ECSTATIC DANCE a hiphopu.



Cena:500 Kč


PRODEJ VSTUPENEK ECSTATIC DANCE v podpalubí s kakaovou ceremonií - DJ ONDŘEY- Praha -BOTEL MARINA, U Libeňského mostu 1, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





ECSTATIC DANCE v podpalubí s kakaovou ceremonií - DJ ONDŘEY- Praha -BOTEL MARINA, U Libeňského mostu 1, Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci ECSTATIC DANCE v podpalubí s kakaovou ceremonií - DJ ONDŘEY- Praha -BOTEL MARINA, U Libeňského mostu 1, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?