Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Ecstatic Dance / Pascal de Lacaze- Praha

16.12.2022

Komunitní Prostor Smíchov, Na Doubkové 8 / 2040, Praha



Popis kulturní akce Ecstatic Dance / Pascal de Lacaze- Praha

Extatický tanec - živá hudba - Trance Dance s Pascalem de Lacaze

Pascal vás provede jedinečným zážitkem, při němž se díky jeho inovativnímu mixovacímu stylu spojenému s energetickým moderním bubnováním s transcendentálním rytmem ponoříte hluboko do prožitku hudby a tance.

 

Dotknout se vyšších vibrací může být intenzivní, ale také skutečně zábavné a naplňující.
Chcete se dostat do bližšího kontaktu se svým duchovním aspektem? Extatický tanec je skvělým způsobem, jak toho dosáhnout. Je to forma tance, ve které se tanečníci nechávají unášet rytmem. Pohybují se volně na vlnách hudby, aniž by museli následovat konkrétní kroky, což může vést až ke stavům transu a pocitům extáze. Účinky extatického tance – záplavu endorfinů a extázi – lze zažít v různé míře.
Celý rituál je od začátku do konce spirituálně laděn a přináší jak pocity hlubokého napojení se na své bytí a emoce, tak propojení se s ostatními. Tanec slouží jako forma meditace, pomáhá lidem vyrovnat se se stresem a dosáhnout vnitřního klidu. Pocit změněného stavu vědomí, kterého můžete během tance dosáhnout, bývá přirovnáván k pocitům, které zažíváme např. po intenzivním běhu.
Na našich akcích otevíráme bezpečný prostor pro neomezené pohybové vyjádření, skrze které se můžete spojit sami se sebou i s okolím, a především s tím, co nás přesahuje na těch nejhlubších úrovních. Extatický tanec umožňuje autentické propojení se s tělem v prostoru, kde nikdo nikoho nesoudí. Naším záměrem je umožnit vám se opravdu uvolnit tak, aby vaše pravé já mohlo zcela bez zábran zářit ven skrze svobodný pohyb. Lidské tělo je chrámem nepřeberných možností. Přijďte poznat zákoutí toho vašeho, která se odkryjí, až když se člověk opravdu odevzdá vedení svého vlastního těla.

 

PASCAL DE LACAZE ...
... pochází z Berlína a vystupuje na akcích po celém světě. Jeho soustředění na rytmus a tanec mu získalo přátele v mnoha společenstvích. Tanečníci zkoumají, jak se jeho inovativní DJský styl propojuje s jeho energetickým moderním bubnováním. Pascal má za sebou dlouhou hudební cestu od bubnování na techno rave párty v 90. letech, hraní na bicí v Jazz Big Bandu, bubnování na kongo a hraní na perkuse pro uznávané “Sacred Music” umělce jako je např. Dave Stringer, Janin Dev etc. Je akreditovaným lektorem jógy a akrojógy. Má hluboké porozumění pro to, jakým způsobem podpořit výrazné skupinové zážitky. Pascal je spoluředitelem Goa Ecstatic Dance Festivalu, Ecstatic Dance Festivalu v Portugalsku a Ecstatic Dance Festivalu.



Cena:450 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Ecstatic Dance / Pascal de Lacaze- Praha -Komunitní Prostor Smíchov, Na Doubkové 8 / 2040, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Ecstatic Dance / Pascal de Lacaze- Praha -Komunitní Prostor Smíchov, Na Doubkové 8 / 2040, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?