Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Easy Life- koncert Praha

12.03.2023

Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000



Popis kulturní akce Easy Life- koncert Praha

Když v roce 2020 vyhrála britská kapela Easy Life NME Award pro nejlepšího nového interpreta, místo děkovné řeči vystřihl zpěvák Murray Matravers část písně She Will Be Loved od Maroon 5 a rozezpíval celý sál. Od té doby stále překvapují a jen málokterá kapela si ve své tvorbě udržela tak pozitivní pohled na svět: „Než abychom nadávali na život, tak raději oslavujeme, co máme,“ shodují se Easy Life.
 
Eskapismus je ostatně hlavním tématem jejich chystané druhé desky Maybe in Another Life, kterou už 12. března 2023 představí v pražském klubu Roxy.
 
Za poslední dva roky toho Easy Life stihli opravdu mnoho. Jejich debut Life’s a Beach v souboji o špičku britské hitparády porazila pouze Olivia Rodrigo, dvakrát hráli na Glastonbury a jejich první pražský koncert musel být přesunut do většího sálu, který si následně zcela podmanili. Navíc celý letošní rok Easy Life lákají na svou druhou desku Maybe in Another Life řadou singlů s hvězdnými hosty jako Kevinem Abstractem (Brockhampton) nebo novozélandskou zpěvačkou Benee.
 
Desku Maybe in Another Life ovlivnila do velké míry pandemie a změny v životech členů formace. V nahrávání nových skladem hudebníci hledali řád a smysl jejich života. Svůj eskapismus tak vynesli do ještě větších rozměrů. „Celý minulý rok jsme se cítili extrémně úzkostně a depresivně. Proto jsme se tolik upnuli k psaní nových skladeb. Doufáme, že snad posluchačům přinese trochu naděje,“ dodává Matravers.
Pořadatel
Fource Entertainment s.r.o. Lidická 797/18, 150 00, Praha, Česká republika


Koncert Easy Life v březnu 2023 v Praze



Cena:550 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Easy Life- koncert Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Easy Life- koncert Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000

Zaslat odkaz na kulturní akci Easy Life- koncert Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?