Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Do Prahy se vrací Sian Evans s Kosheen v rámci Resist 20th Anniversary Tour

18.9.2022

18:30

Praha



Popis kulturní akce Do Prahy se vrací Sian Evans s Kosheen v rámci Resist 20th Anniversary Tour

Sian Evans se po dvou a půl letech vrací do pražského Lucerna Music Baru, kde vystoupí 18. září 2022. Naváže tak symbolicky na dva beznadějně vyprodané koncerty z února 2020. Sian Evans a její spoluhráči jedou na plný plyn a připomínají si loňské 20. výročí od vydání přelomového alba Resist. A právě v rámci Resist 20th Anniversary Tour vystoupí vynikající koncertní sestava Sian Evans & Kosheen v září také ke svým věrným českým fanouškům. Hity z ikonického alba Hide U, Catch, (Slip & Slide) Suicide, Hungry nebo Harder, opět rozvibrují a roztančí Prahu se stejnou fascinující energií, jako před téměř dvěma dekádami.

 

Během téměř dvou desetiletí kreativní práce a živého vystupování s Kosheen se charizmatická frontmanka kapely Sian Evans proslavila jako skladatelka i nezaměnitelná zpěvačka. Mimo jiné, spolupracovala s mnoha špičkovými producenty jako jsou DJ Fresh, Stanton Warriors, Roger Shah, Dino Psaras, Kid Crème, Chicane, Jody Wisternoff či Headhunterz. Po rozpadu Kosheen v roce 2016 Evans nasměrovala svou energii do nové živé show a dokázala ukázat jiné možnosti a perspektivy i vášeň a hloubku hudby Kosheen.

 

S čerstvou energii s původním bubeníkem Mitchellem Gloverem a dalšími prvotřídními muzikanty přinášejí současní Kosheen další zajímavé barvy a nuance ve zvuku a emotivní show s vévodícím Sianiným hlasem, který je zárukou kontinuity, inspirace a silného posluchačského zážitku. V roce 2019 se kapela Kosheen znovu objevila na festivalových pódiích. Vystoupili pro tisíce fanoušků na Glastonbury, Boomtownu, Revolution Festivalu a dalších po celé Velké Británii a Evropě. Od roku 2021 slaví 20 let své ikonické nahrávky masivním turné Resist 20th Anniversary a Sian Evans & Kosheen pokračují v upevňování své pověsti jedné z nejikoničtějších kapel své doby. Skupina si získala srdce českých fanoušků již od začátku své kariéry, což měli možnosti si všimnout i diváci minulých ročníků Colours of Ostrava nebo Sázavafestu.Předskokanem bude originální česká kapela Adovany hrající hudbu ve stylu rock, pop, funky a indie. Vstupenky jsou již v prodeji.




PRODEJ VSTUPENEK Do Prahy se vrací Sian Evans s Kosheen v rámci Resist 20th Anniversary Tour -Praha


ULOŽIT SI TUTO AKCI





katerina.hlavinkova@presscode.cz
http://


Zaslat odkaz na kulturní akci Do Prahy se vrací Sian Evans s Kosheen v rámci Resist 20th Anniversary Tour -Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?