Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Dny Bohuslava Martinů 2022- Praha- koncerty předních českých komorních souborů a špičkových sólistů

27.11.2022-17.12.2022

19:30

Praha



Popis kulturní akce Dny Bohuslava Martinů 2022- Praha- koncerty předních českých komorních souborů a špičkových sólistů

Festival Dny Bohuslava Martinů si již 28 let klade za cíl uvádět a propagovat hudbu poličského rodáka. Těžiště programu tkví v koncertech předních českých komorních souborů a špičkových sólistů, které posluchačům představují i méně frekventovaná skladatelova díla. Součástí festivalu je Soutěž Nadace Bohuslava Martinů, která podporuje nastudování skladatelových skladeb nejmladší generací interpretů a pomáhá tak formovat mladé umělce. Na koncertech ve spolupráci s Českou filharmonií a Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu každoročně zní také rozsáhlé symfonické skladby. Festival tak předvádí bohatost a různorodost díla Bohuslava Martinů, a to v kontextu tvorby českých a světových skladatelů, které s Bohuslavem Martinů pojí historické i stylové vlivy a vztahy.



Cena:250 / 200 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Dny Bohuslava Martinů 2022- Praha- koncerty předních českých komorních souborů a špičkových sólistů -Praha


ULOŽIT SI TUTO AKCI





dankova.jolana@gmail.com
http://martinufestival.cz

Dny Bohuslava Martinů 2022- Praha- koncerty předních českých komorních souborů a špičkových sólistů -Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci Dny Bohuslava Martinů 2022- Praha- koncerty předních českých komorních souborů a špičkových sólistů -Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?