Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

DISNEY FROZEN/Film s živým orchestrem/- Praha

27.11.2022

17:30

Obecní Dům Praha



Popis kulturní akce DISNEY FROZEN/Film s živým orchestrem/- Praha

Ledové království od Disney

LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ OD DISNEY

Připomeňte si oblíbené dobrodružství Elsy, Anny, Olafa a Kristoffa a shlédněte celý film s dialogy na obrovské obrazovce s hudbou v podání živého orchestru!

Ledového království a jeho skvělé hudby včetně hitu „Let It Go“ (Najednou), oceněného cenami Oscar® a Grammy®, není nikdy dost.

Brzy budete mít příležitost si užít zcela nový vzrušující zážitek při sledování celého filmu v českém znění s hudbou hranou živým symfonickým orchestrem.

Živé vystoupení Symfonického orchestru Českého rozhlasu přivede k životu oblíbenou hudbu z filmu v historickém prostředí Smetanovy síně 27. listopadu 2022 (v 13:00 a 17:30). Díky skvělé akustice sálu bude hudba hraná hudebníky zcela synchronizovaně s filmem promítaným na obří plátno i jeho dialogy a zvukovými efekty rezonovat Prahou jako nikdy předtím!

V Ledovém království se nebojácná optimistka Anna vydá na dalekou výpravu, aby společně s drsným horalem Kristoffem a jeho věrným sobem Svenem našla svou sestru Elsu, jejíž ledová moc uvrhla království Arendelle do věčné zimy. Anna s Kristoffem na své cestě čelí nehostinným podmínkám, potkají záhadné trolly či zábavného sněhuláka Olafa a bojují s přírodními živly, aby zachránili království.

Ledové království od Disney je skvělou příležitostí ke strávení kouzelného večera s vašimi oblíbenými postavami a k ponoření se s celou rodinou před Vánoci do světa pohádky od Disney.

Koncert je pořádán ve spolupráci s mezinárodní koncertní agenturou Sure. Entertainment.


DIRIGENT ERNST VAN TIEL

Ernst Van Tiel studoval dirigentství společně s Francem Ferrarou, Garym Bertinim, Jeanem Fournetem a Lucasem Vis. Spolupracoval s mnoha orchestry, jako například Rotterdamskou filharmonií, Londýnským symfonickým orchestrem, Královským filharmonickým orchestrem, Lyonským národním orchestrem, Moskevským státním symfonickým orchestrem, Ruským národním orchestrem, OBC Barcelona, La Verdi Milano, Santa Cecilia Roma, 21CO a dalšími.

S Bruselskou filharmonií nahrál původní hudbu Ludovica Bource k filmu Umělec oceněnému pěti Oscary, sedmi cenami BAFTA, třemi Zlatými glóby a šesti Césary, přičemž mezi oceněnými byly vždy i Bourceho původní skladby. V současnosti probíhá turné tohoto filmu promítaného s živým orchestrem dirigovaným Ernstem van Tielem.

Ernst van Tiel jako specialista na filmové koncerty s živým orchestrem diriguje většinu z předních děl včetně například Star Wars, Harry Pottera nebo Vertigo.


Slevy ZTP nebo jiné nejsou poskytovány.



Cena:1950,-


PRODEJ VSTUPENEK DISNEY FROZEN/Film s živým orchestrem/- Praha -Obecní Dům Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci DISNEY FROZEN/Film s živým orchestrem/- Praha -Obecní Dům Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?