Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

DEMENTED ARE GO (UK)/THE ROCKET DOGZ (CZ)/- koncert v Praze

15.09.2019

20:00

Futurum Music Bar Praha



Popis kulturní akce DEMENTED ARE GO (UK)/THE ROCKET DOGZ (CZ)/- koncert v Praze

Chystá se další velkolepá, děsu plná, rock´n´rollově zvracená neděle v pražském Futuru. 37 let táhne Sparky po světě s Demented Are Go na hrbu a za nimi se utvořila obrovská armáda zombie fanoušků. Legenda z Walesu v Praze koncertuje pravidelně a přišel konečně čas na velké pódium, abychom tu záhrobní horor show dobře viděli. Psychobilly syrový jak naklepávanej řízek, melodie přesně pro taneček přes tři pekla s Frankensteinem, tempo svižný jako úprk před zombíkem, kontrabas cvaká jako smrti datel a ten hlas, no to je potěcha pro ucho každého záhrobníka. Však vy víte, "Dementi" jsou geniální a nikdo nikdy nebude jako oni. Velmi speciálním hostem budou naši drazí pražští psycho borci The Rocket Dogz. Rock´n´roll kousavej, rychlej a nebezpečnej. Psychobilly tak vymazlený, že holkám samy padaj podprdy a hošanům se zařezávaj trencle. Dvanáctiletá tříhlavá zadky nakopávající saň bude zase jednou řádit.

Cena:350,-


PRODEJ VSTUPENEK DEMENTED ARE GO (UK)/THE ROCKET DOGZ (CZ)/- koncert v Praze -Futurum Music Bar Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci DEMENTED ARE GO (UK)/THE ROCKET DOGZ (CZ)/- koncert v Praze -Futurum Music Bar Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?