Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Dean Lewis- koncert v Praze

03.10.2022

Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000



Popis kulturní akce Dean Lewis- koncert v Praze

Debutová deska Deana Lewise A Place We Know z roku 2019 a spolupráce s hvězdným DJem a producentem Martinem Garrixem vystřelila australského hudebníka na vrchol hitparád po celém světě. Romantický singl Be Alright se během následujících dvou let stal jednou z nejúspěšnějších skladeb vůbec a jenom na Spotify nasbíral více než miliardu streamů a v současnosti je tak těsně před branami žebříčku sta nejúspěšnějších skladeb.
 
Česká koncertní premiéra Deana Lewise se uskuteční 3. října 2022 v pražském klubu Roxy.
 
Skladby Deana Lewise jsou povzbuzením, jaké právě teď svět potřebuje. Jejich tématem jsou často osvobozující momenty, kdy si uvědomíme, že pro nás není zdravé zůstávat sklíčený a v tenzi – ať už se jedná o romantické vztahy nebo jiné složité situace. Svůj největší hit plný naděje Be Alright Lewis napsal do složitém rozchodu jako vzkaz pro sebe samotného.
 
A ze svých vlastních zkušeností vychází v písničkách často. V energické skladbě Looks Like Me třeba popisuje vztah s bývalou partnerkou, která namísto práce na záchraně vztahu vyhledávala přítomnost lidí, kteří vypadali jako sám Lewis. „Na téhle písni mám opravdu rád, že pokaždé, když ji hraju naživo, lidé se začnou okamžitě hýbat. To je pro mě jako skladatele úplně nová zkušenost. Raději se vždy držím na známém území a píšu pomalejší skladby, ale potřeboval jsem využít šanci a udělat něco kompletně nového,“ komentuje nejčerstvější skladbu Lewis.


Koncert Dean Lewis v říjnu 2022 v Praze



Cena:690 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Dean Lewis- koncert v Praze -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Dean Lewis- koncert v Praze -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?