Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

DARA ROLINS/VÁNOCE PODLE DARY/CHRISTMAS CLASSIC ORCHESTRA- Praha

17.12.2019

20:00

Forum Karlín Praha



Popis kulturní akce DARA ROLINS/VÁNOCE PODLE DARY/CHRISTMAS CLASSIC ORCHESTRA- Praha

Daru Rolins není třeba dlouze představovat. Je na scéně řadu let a nikdy nepřestala své fanoušky bavit. Je kreativní, proměnlivá, její vystoupení jsou nabitá energií až po strop.
Tentokrát vás chce pozvat na něco zcela výjimečného, jedinou show tohoto druhu. Po deseti letech chce totiž zopakovat velmi úspěšný Vánoční koncert. Velkou prémiovou sváteční show "Vánoce podle Dary". Zažijte společně s ní jedinečný vánoční koncert, show plnou exkluzivních hostů a té pravé vánoční atmosféry, kterou dokonale vykreslí i Christmas Classic Orchestra, doplněný o DJ, krásné tanečnice.
Čeká na vás i neobvykle řešená stage z rukou stagedesignéra Martina Hrušky, několik diváckých zón včetně VIP GOLD a PARTY zóny. Přijďte s Darou Rolins strávit neopakovatelný předvánoční večer, 17. prosince 2019 od 20:00 hodin v pražském Fóru Karlín.

Cena:11980,-


PRODEJ VSTUPENEK DARA ROLINS/VÁNOCE PODLE DARY/CHRISTMAS CLASSIC ORCHESTRA- Praha -Forum Karlín Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci DARA ROLINS/VÁNOCE PODLE DARY/CHRISTMAS CLASSIC ORCHESTRA- Praha -Forum Karlín Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?