Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Concert: Fernanda Sezar / MIXED FEELINGS- Praha

03.12.2022

2deci, Americká 339/39, Praha



Popis kulturní akce Concert: Fernanda Sezar / MIXED FEELINGS- Praha

Fernanda Sezar is Brazilian, born and raised in Rio de Janeiro, and has a long history of artistic performances, including as a dancer, a singer, and an actor. Therefore, she likes to present herself as a performer. Her love for musical theater resonates in how she sings throughout her repertoire, ranging from jazz, blues, soul, pop, samba, bossa nova, showtunes, and Brazilian Popular Music (MPB), including songs in English, Portuguese, Spanish and French. This time she will be performing 3 original songs written by her along with new additional covers. 

Francisco Antunes is a Brazilian pianist with strong knowledge of Latin music. He also navigates through Jazz, Pop, Soul and R&B. His passion, however, is Brazilian music. From Bossa Nova to Forró, he strives to find the authentic Brazilian swing and feeling whilst exploring interesting ways to distill these complex rhythms into a soulful and fresh piano playing.

Come and enjoy an evening of “Mixed Feelings”.

 

Fernanda Sezar je Brazilka, která se narodila a vyrostla v Riu de Janeiru a má za sebou dlouhou uměleckou kariéru, mimo jiné jako tanečnice, zpěvačka a herečka. Proto se ráda prezentuje jako performerka. Její láska k hudebnímu divadlu rezonuje v tom, jak zpívá v celém svém repertoáru, který sahá od jazzu, blues, soulu, popu, samby, bossa novy, showtunes a brazilské populární hudby (MPB), včetně písní v angličtině, portugalštině, španělštině a francouzštině. Tentokrát představí 3 původní písně, které sama napsala, spolu s dalšími novými covery.

Francisco Antunes je brazilský klavírista se hlubokou znalostí latinskoamerické hudby. Orientuje se také v jazzu, popu, soulu a R&B. Jeho vášní je však brazilská hudba. Od Bossa Novy po Forró se snaží najít autentický brazilský swing a feeling a zároveň objevuje zajímavé způsoby, jak tyto složité rytmy destilovat do oduševnělé a svěží klavírní hry.

Přijďte si užít večer "Mixed feelings".



Cena:170 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Concert: Fernanda Sezar / MIXED FEELINGS- Praha -2deci, Americká 339/39, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Concert: Fernanda Sezar / MIXED FEELINGS- Praha -2deci, Americká 339/39, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?