Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Čištění zubů pod odborným vedením a s nejnovější technologií? Po roce opět na stánku Oral-B® v pražském centru Westfield Chodov

20.11. - 26.11.2023

9:00

Roztylská 2321 /19, 148 00 Praha 4-Chodov



Popis kulturní akce Čištění zubů pod odborným vedením a s nejnovější technologií? Po roce opět na stánku Oral-B® v pražském centru Westfield Chodov

Od pondělí 20. listopadu si v pražském obchodním centru Westfield Chodov mohou návštěvníci exkluzivně vyzkoušet inovativní magnetickou technologii iO™ od Oral-B® a otestovat její účinnost a šetrnost doslova na vlastní chrup. Zájemci si mohou vyčistit zuby magnetickým zubním kartáčkem a od dentální hygienistky získat odborné rady o správném čištění zubů i péči o ústní dutinu. Na zákazníky na místě čeká i speciální prodejní nabídka. Netradiční stánek však bude na místě jen do 26. listopadu.

Technologie Oral-B® iO™ je výsledkem šesti let práce vývojového centra Oral-B v německém Kronbergu. Kartáčky vybavené touto technologií se vyznačují magnetickým pohonem, který přenáší energii na špičky vláken, a vytváří tak jemné mikrovibrace. Klinická studie prokázala, že uživatelé používající tuto technologii mají ve srovnání s běžným manuálním zubním kartáčkem 14,5krát větší šanci mít opět zdravé dásně.

Také letos si vybrané modely Oral-B® z inovativní řady iO™ mohou návštěvníci prohlédnout v pražském stánku. Speciální pop-up store byl u nás poprvé v loňském roce. Aktivita však byla netradiční i s ohledem na celou Evropu. Svou letošní premiéru si stánek odžil na Slovensku, a to v bratislavském obchodním centru Aupark. Slovenským zákazníkům se tam představil poprvé.

Příležitost vyzkoušet si nejnovější technologii v oblasti čištění zubů

Návštěvníci si mohou ve stánku vyzkoušet magnetickou technologii čištění přímo na vlastních zubech. Každý všední den od 16 hodin a také po celý víkend mají navíc příchozí možnost vyzkoušet si zubní kartáček s technologií iO pod dohledem zubní hygienistky. Odbornice zájemcům poskytne i cenné rady a tipy týkající se správné péče o ústní dutinu a upozorní je na případné chyby při čištění zubů, a to v reálném čase.

Značka Oral-B si pro návštěvníky dočasného stánku připravila také exkluzivní nabídku. Každý příchozí může na místě obdržet svůj unikátní promo kód a uplatnit jej v prodejně Datart, která se nachází přímo u pop-up storu. 10% sleva platí na vybrané modely řad iO, na elektrické kartáčky pro děti v designu populárních pohádek Frozen nebo Spiderman i na náhradní kartáčkové hlavice.

Hrdinou stánku je zubní kartáček iO10 s technologií iOSense™

Nejnovější model zubního kartáčku značky Oral-B má název iO Series 10 a je vybavený technologií iOSense™, která využívá umělou inteligenci. Jedná se o v současnosti nejpokročilejší technologii v péči o ústní hygienu. Díky tomu poskytuje kartáček v reálném čase pokyny a tipy, aby pomohl čistit zuby co nejefektivněji a nejintuitivněji.

Na stánku jsou k vidění i další modely zubních kartáčků, a to i těch cenově dostupných. Ty také využívají inovativní magnetickou technologii, díky které je pokročilé řešení pro ještě efektivnější čištění zubů dostupné širšímu okruhu spotřebitelů se všemi kategoriemi rozpočtů.





ULOŽIT SI TUTO AKCI





jiri.solc@mslgroup.com

Zaslat odkaz na kulturní akci Čištění zubů pod odborným vedením a s nejnovější technologií? Po roce opět na stánku Oral-B® v pražském centru Westfield Chodov -Roztylská 2321 /19, 148 00 Praha 4-Chodov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?