Volný čas v Praze  >  Volný čas Praha

Cestování s dětmi FEST, Praha

13.04.2024

10:00

Konferenční centrum City, Praha Pankrác



Popis akce Cestování s dětmi FEST, Praha

Připravte se na jedinečný den plný dobrodružství, inspirace a praktických rad, jak cestovat s dětmi a užít si to na maximum! Přijďte na třetí ročník festivalu pro všechny rodiče, které láká objevování světa s potomky v patách. Přednášky, diskuze, workshopy a zábava pro děti po celý den!

Festival pro ty, které láká cestování s dětmi, ale potřebují přidat kuráž od zkušených cestovatelských rodin známých ze sítí: Více než 10 přednášek ve dvou sálech, panelová diskuze a den plný nápadů, plánování a inspirace. Děti se zabaví v dětském koutku a v připravených dílničkách.

Na 3. běhu populárního jednodenního festivalu o cestování s dětmi vystoupí řada přednášejících - zkušených cestovatelských rodin. 3 z nich se setkají v panelové diskuzi a budou odpovídat na dotazy z publika. Návštěvníci se setkají s jmény jako například Sylva Vojtíšková (Rodina cestuje), Kristýna Turynová (Úžasná místa), Tereza Rychtaříková (Naruby life) a s dalšími rodiči, kteří o cestování s dětmi mají rozhodně co říct.

Diváci si mimo jiné poslechnou, jaké to je vydat se s dětmi pěšky až k Baltu, jak na cestách ušetřit a absolvují rychlokurz první pomoci. Prostor pro dotazy bude k dispozici při všech přednáškách, v panelové diskuzi i u kafe s ostatními nadšenci rodinného cestování.



Cena:350 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Cestování s dětmi FEST, Praha -Konferenční centrum City, Praha Pankrác


ULOŽIT SI TUTO AKCI





info@cestovanisdetmifest.cz
http://www.cestovanisdetmifest.cz

Cestování s dětmi FEST, Praha -Konferenční centrum City, Praha Pankrác

Zaslat odkaz na kulturní akci Cestování s dětmi FEST, Praha -Konferenční centrum City, Praha Pankrác na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?