Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Cesta k sobě pomocí Ayahuascy, Pobytu ve tmě a Vipassany- Praha

27.06.2019

Vnitroblock, Tusarova 791/31, Praha



Popis kulturní akce Cesta k sobě pomocí Ayahuascy, Pobytu ve tmě a Vipassany- Praha

Jsme Kubito a Verito a milujeme seberozvoj. Pro tuto cestu jsme si vybrali trochu jiné způsoby.

Verito - měla jsem spoustu snů, avšak realita byla od nich na míle daleko. Nevěděla jsem kdo jsem, co mám ráda, neměla jsem peníze, nic mi nedávalo smysl a nechápala jsem proč se mi děje to, co se mi děje. Proč se mi v životě opakují stejné situace pořád dokola. Život byl pro mne utrpení, deprese, chaos, vnitřní boj, bolest a ještě mne sužoval atopický ekzém ve velkém měřítku, na který mi nic nepomáhalo. Doktoři znali jen antibiotika, hormony, kortikosteroidy.

Odcestování do Asie a tamní Vipassana (neboli vnitřní meditace s buddhistickými mnichy) byla jedním z prvních momentů pochopení sama sebe a prvních kroků k opravdovému seberozvoji a sebeléčení. Život mne zavedl ke kineziologii, Reiki, kvantovému doteku Matrixu, kde jsem začala objevovat a zkoumat naše podvědomí, psychosomatiku, jak naše emoce tvoří nemoce, sílu energií a zákonu přitažlivosti.

Poté si mě zavolala matka všech rostlin zvaná Ayahuasca, kdy jsem se sama vydala do peruánského pralesa mezi šamany. Tím pro mě začal úplně nový život. Našla jsem sama sebe, svoji vášeň, svoji cestu, svoje zdraví. Medicína se stala velmi srdcovou záležitostí a silným rozvojovým nástrojem.

Samozřejmě bylo na cestě spousta výzev a muselo dojít k silnému čištění těla, mysli, energií, spirita pomocí amazonských rostlin a šamanů. Musela jsem se postavit svým největším strachům, generačním vzorcům, setkat se s ďáblem, vyrovnat se s minulostí, naučit se přijímat, pouštět, odpouštět a milovat. Nyní mám za sebou kolem 60ti ceremonií s matkou všech rostlin Ayahuscou a stala jsem se facilitátorem šamanů kmene Shipibo.

------------------------------------------------------------

Kubito - Narodil jsem se na jižní Moravě a prožil jsem poměrně extrémní období dospívání. Již ve 12 letech jsem se chytl špatné party a začal pít, kouřit, rvát se na fotbale, měl jsem problémy se zákonem a sociálka mě málem vzala rodičům.

Velká změna přišla v 16 letech, kdy mě inspiroval zpěvák/rapper Revolta, díky kterému jsem se nad sebou a svým životem poprvé zamyslel, změnil jsem životní styl, začal jsem cvičit a zajímat se o osobní rozvoj.

V 18 mi doktoři našli vadu na srdci, což pro mě byla největší životní lekce a uvědomění, že dnes tady jsem, ale zítra už být nemusím. Dostal jsem "druhou šanci", uzdravil se, začal jsem podnikat a už ve 21 letech jsem dosáhl životního stylu, po kterém jsem vždy toužil a který si přeje naprostá většina mladých lidí. Ovšem pak jsem si prošel něčím, co lidé nazývají osobní vyhoření. Pro mě to byl jeden z nejdůležitějších a nejhodnotnějších momentů v životě. Uvědomil jsem si, že mým životním smyslem není nahromadit co nejvíce peněz, ale být šťastný a dělat to, co doopravdy miluji a pomáhat k tomu i dalším lidem.

O Ayahuasce jsem se dozvěděl již před pěti lety. Po třech letech jsem ucítil její volání a poprvé jsme se setkali pár desítek kilometrů od místa, kde jsem se narodil. Od prvního setkání jsem ucítil, že tohle je směr, kterým mé srdíčko touží jít. Ve tmě jsem se setkal tváří v tvář s ďáblem a měl lucidní sny. Po několika ceremoniích, pobytu ve tmě a dalších spirituálních prožitcích jsem objevil část sebe sama, o které jsem ani nevěděl, že existuje.

------------------------------------------------------------

Budeme s Vámi sdílet naše příběhy, zkušenosti a uvědomění a také bolesti, zkoušky a trápení, kterými jsme si na naší cestě prošli. Také společně vytvoříme prostor pro Vaše sdílení a dotazy na cokoliv, co Vás bude zajímat.

Místo: VNITROBLOCK
Datum: 27.6.2019
Čas: 18:30 - 21:30



Cena:222 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Cesta k sobě pomocí Ayahuascy, Pobytu ve tmě a Vipassany- Praha -Vnitroblock, Tusarova 791/31, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Cesta k sobě pomocí Ayahuascy, Pobytu ve tmě a Vipassany- Praha -Vnitroblock, Tusarova 791/31, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?