Festivaly v Praze  >  Festivaly Praha

Český mejdan s Impulsem- O2 arena Praha- Palo Habera a Team, Olympic, Xindl X, Mirai, Jelen a další

17.10.2020

O2 arena Praha



Popis kulturní akce Český mejdan s Impulsem- O2 arena Praha- Palo Habera a Team, Olympic, Xindl X, Mirai, Jelen a další

Výjimečný pětihodinový koncert Český mejdan s Impulsem rozezní už pátým rokem pražskou O2 arenu. Stane se tak v sobotu 17. října 2020 a prodej vstupenek už je v plném proudu.

Organizátoři se rozhodli dát již teď fanouškům o důvod navíc, proč být za rok znovu v hledišti naší největší haly. Odhalují totiž první pětici jmen a současně i headlinera Českého mejdanu s Impulsem 2020.

Tím je Paľo Habera a skupina Team! Jejich loňský koncert v O2 areně měl veliký úspěch a pánové se rozhodli dostát slovům své nejnovější písně „Chcem to zažiť eště raz“ a rádi se do areny vrátí.

O2 arenu rozezní také legenda českého bigbítu, skupina Olympic. Kapela s nesmrtelnými hity jako Želva, Osmý den, Pták Rosomák, Otázky, Dynamit a stovkami dalších, to v O2 areně rozbalí se svojí pověstnou energií.

Chybět nebude ani hitmaker Xindl X, který se na Český mejdan vrací. Do sestavy přibyly také dvě skvělé mladé kapely Mirai a Jelen, které se umí postarat o mejdanovou atmosféru a publikum pořádně nažhavit.

Obsazení 5. ročníku Českého mejdanu s Impulsem 2020 bude opět hvězdné a brzy přibudou další jména domácí hudební scény. Navíc je připravena zcela nová stage světových parametrů.




PRODEJ VSTUPENEK Český mejdan s Impulsem- O2 arena Praha- Palo Habera a Team, Olympic, Xindl X, Mirai, Jelen a další -O2 arena Praha


ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://www.ticketportal.cz/event/CESKY-MEJDAN-S-IMPULSEM


Zaslat odkaz na kulturní akci Český mejdan s Impulsem- O2 arena Praha- Palo Habera a Team, Olympic, Xindl X, Mirai, Jelen a další -O2 arena Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?