Festivaly v Praze  >  Festivaly Praha

Český mejdan s Impulsem- O2 arena Praha- Lucie Bílá, Marek Ztracený, Dalibor Janda, Petr Kolář, Mandrage, Slza a další

19.10.2019

18:00

O2 arena Praha



Popis kulturní akce Český mejdan s Impulsem- O2 arena Praha- Lucie Bílá, Marek Ztracený, Dalibor Janda, Petr Kolář, Mandrage, Slza a další

ž počtvrté míří do pražské O2 areny Český mejdan s Impulsem. Téměř pětihodinový koncert spojí na jednom pódiu jedenáct velkých jmen české a slovenské populární hudby. K již ohlášené Haně Zagorové, Lucii Bílé, Markovi Ztracenému, Daliboru Jandovi, Petru Kolářovi a Mandrage přibyli Miroslav Žbirka, Katarína Knechtová, Helena Vondráčková a skupiny No Name a Slza.

Zlatá Slavice Lucie Bílá se na Český mejdan s Impulsem po roční pauze vrací, Hana Zagorová, Helena Vondráčková a Marek Ztracený budou mít premiéru. Svůj nezaměnitelný chraplák předvede publiku Dalibor Janda, který přivede dceru Jiřinu Annu. Hudební překvapení chystá Petr Kolář, sáhne do repertoáru velmi známého zpěváka.

Silné bude letos zastoupení hostů ze Slovenska. V roce, kdy oslavuje 40 let na hudební scéně, potvrdil svou účast Miroslav Žbirka. Potřetí to na pódiu rozsvítí košičtí No Name, zatímco Katarína Knechtová si mejdanovou atmosféru vyzkouší poprvé.

A pozor, i letos vystoupí velký orchestr: bude to Boom!Band Jiřího Dvořáka, který doprovází elitní české sólisty.

Český mejdan s Impulsem v minulých třech letech vyprodal pražskou O2 arenu, čtvrtý ročník slibuje znovu parádní hudební zážitek. Diváci dostanou k dispozici více míst na sezení u pódia, aby mohli být svým hvězdám nablízku. Vstupenky jsou v prodeji v ceně 640 - 2590,- Kč.




PRODEJ VSTUPENEK Český mejdan s Impulsem- O2 arena Praha- Lucie Bílá, Marek Ztracený, Dalibor Janda, Petr Kolář, Mandrage, Slza a další -O2 arena Praha

Další koncerty skupiny Mandrage
Oficiální web skupiny Mandrage: http://www.mandrage.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://www.ticketportal.cz/event/Cesky_mejdan_s_Impulsem




Zaslat odkaz na kulturní akci Český mejdan s Impulsem- O2 arena Praha- Lucie Bílá, Marek Ztracený, Dalibor Janda, Petr Kolář, Mandrage, Slza a další -O2 arena Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?