Festivaly v Jihomoravském kraji  >  Festivaly Brno - město

Československý Rockfest 2021- Brno- Arakain, BSP, Tublatanka, Citron a další

04.06.2021-05.06.2021

Stadion za Lužánkami, Drobného, Brno



Popis kulturní akce Československý Rockfest 2021- Brno- Arakain, BSP, Tublatanka, Citron a další

Československý Rockfest je nová rocková brněnská tradice, svátek té nejlepší rockové a metalové muziky, kterou naše tuzemská scéna nabízí. Po velice úspěšném premiérovém 1. ročníku, který navštívilo přes 5000 fanoušků těchto hudebních směrů, je čas přiložit pořádně pod kotel.

Ve dnech 4. až. 5 června 2021 se uskuteční 2. ročník Československého Rockfestu, který bude větší, hlasitější, hudebně našlápnutější a hlavně na celé 2 dny! Ve festivalový areál se opět promění brněnský Fotbalový stadion Za Lužánkami, který díky své bohaté historii nabízí zcela unikátní atmosféru.

Představí se 20 kapel, které budeme postupně zveřejňovat. Pokud jste ale byli spokojeni s hudebním programem na premiérovém ročníku, na Československém Rockfestu 2021 bude jásat radostí!



Cena:200 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Československý Rockfest 2021- Brno- Arakain, BSP, Tublatanka, Citron a další -Stadion za Lužánkami, Drobného, Brno

KOUPIT VSTUPENKY


Další koncerty skupiny Arakain
Oficiální web kapely Arakain: http://arakain.eu/info/

Oficiální web skupiny Citron: http://www.citron-group.cz/


Další koncerty skupiny Citron

ULOŽIT SI TUTO AKCI










Zaslat odkaz na kulturní akci Československý Rockfest 2021- Brno- Arakain, BSP, Tublatanka, Citron a další -Stadion za Lužánkami, Drobného, Brno na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?