Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

ČESKOLAND 2/PODLE TMBK/- Praha

31.12.2024

00:01

TBA Praha



Popis kulturní akce ČESKOLAND 2/PODLE TMBK/- Praha

Českoland 2

Zahájení výstavy bude oznámeno na e-mail uvedený v objednávce a zároveň na této stránce ihned, jak bude uveřejněno pořadatelem.
 

A je to tady! Po veleúspěšné výstavě Českoland, která proběhla na podzim 2020 a přivítala dvacet tisíc vesměs pobavených návštěvníků, se populární umělec TMBK chystá na další nášup. Tentokrát ještě větší, drzejší a ambicióznější nejen co se týče výtvarná, tak i touhy vás rozesmát a pobavit.
 

V roce 2024 se chystá nový satirický cirkus, plný extravagantních instalací, pobuřujících soch a plastik i interaktivních šíleností, které jste nikdy netušili, že chcete vidět.
 

Čím více lístků se předem prodá, tím divočejší exhibici pro vás zvládneme připravit, přesně podle hesla: „Národ sobě! aneb samo se to mauzoleum pro Miloše neudělá!“
 

Kdo za projektem stojí?

Proslulý satirik a grafik, téměř národní umělec, TMBK alias Tomáš Břínek ve své tvorbě nešetří nic a nikoho, čímž na internetu denně baví stovky tisíc lidí. Na připravované výstavě opět zhmotní své kreativní satirické vize a ohne realitu svým pověstným humorem. Tato velkorysá exhibice dalece přesáhne rozměr instagramových memů a koláží.
 

Výsledkem bude interaktivní a pestrá výstava, na kterou si budete moct i sáhnout a prožít jí.



Cena:350,-


PRODEJ VSTUPENEK ČESKOLAND 2/PODLE TMBK/- Praha -TBA Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





ČESKOLAND 2/PODLE TMBK/- Praha -TBA Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci ČESKOLAND 2/PODLE TMBK/- Praha -TBA Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?