Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

BRYAN HYMEL - tenor/Janáčkova filharmonie Ostrava/Rastislav Štúr - dirigent- Praha

27.03.2019

19:30

Obecní Dům Praha



Popis kulturní akce BRYAN HYMEL - tenor/Janáčkova filharmonie Ostrava/Rastislav Štúr - dirigent- Praha

Bryan Hymel - tenor

host: Irini Kiriakidou - soprán
Janáčkova filharmonie Ostrava, Rastislav Štúr - dirigent

Charismatický americký tenorista Bryan Hymel byl již dvakrát hosty cyklu agentury Nachtigall Artists Hvězdy světové opery: 14. 2. 2016 a 13. 11. 2017, a na obou koncertech si návštěvníky pražské Smetanovy síně bezvýhradně podmanil. Bryan Hymel je právem je nazýván novým králem vysokých „C“ a stejné oprávnění má i jeden mediální výrok: Pavarotti is Over – Bryan Hymel is Here (Pavarotti odešel, Bryan Hymel je zde). Bryan si rychle získal světové renomé i díky záskokům, především ve své stěžejní roli Aenea v Berliozových Trojanech v londýnské Covent Garden (za Jonase Kaufmanna) a poté v newyorské Metropolitní opeře (za Marcella Giordaniho). Je vítaným hostem nejen Metropolitní opery a Covent Garden, ale také milánské La Scaly, mnichovské Bavorské státní opery či Opéra National de Paris. V sezoně 2018/2019 ho čeká Raoul de Nangis (Meyerbeer: Hugenoti) a Énée (Berlioz: Trójané) v Opéra National de Paris, Arrigo (Verdi: Sicilské nešpory) v mnichovské Bavorské státní opeře, Rodolfo (Puccini: Bohéma) ve Vídeňské státní opeře, Vévoda (Verdi: Rigoletto) v Metropolitní opeře a Don José (Bizet: Carmen) v londýnské Covent Garden.

Hostem koncertu je řecká sopranistka Irini Kyriakidou, která dosud hostovala mj. v Řecké národní opeře v Athénách, v Teatro La Fenice v Benátkách, v Covent Garden v Londýně nebo v květnu 2018 v Opéra de Las Palmas na Gran Canarii.

Cena:2495,-


PRODEJ VSTUPENEK BRYAN HYMEL - tenor/Janáčkova filharmonie Ostrava/Rastislav Štúr - dirigent- Praha -Obecní Dům Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci BRYAN HYMEL - tenor/Janáčkova filharmonie Ostrava/Rastislav Štúr - dirigent- Praha -Obecní Dům Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?