Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Breakfast with Santa

08.12.2019

10:00

Praha 1



Popis kulturní akce Breakfast with Santa

Pomalu se blíží Vánoce a s nimi nastává i období vánočních večírků a rodinných setkání. Restaurace Hard Rock Cafe Praha si jako každý rok připravila program pro ty nejmenší návštěvníky. Pro rodiče s dětmi uspořádá v neděli 8. 12. 2019 speciální akci s názvem Breakfast with Santa (Snídaně se Santou).

 

Druhou adventní neděli bude v Hard Rock Cafe od 10 do 11:30 hodin připraven speciální brunch. Hosté se mohou těšit na širokou nabídku sladkých i slaných pokrmů formou bufetu. Prvotřídní kuchaři budou podávat čerstvě upečený chléb a bagetky s výběrem pomazánek, domácí muffiny, palačinky s javorovým sirupem, jogurt s müsli, čerstvé ovoce a nachystaná bude také klasická anglická snídaně s grilovanou slaninou a párečky.

 

Tradičně bude pro malé navštěvníky připraven také zábavný doprovodný program. Děti čeká pěvecká soutěž Hard Rock hledá talent, kde budou mít možnost vyhrát některou z lákavých cen, například vouchery na kolotoč nebo bludiště v hračkářství Hamleys. Těšit se mohou také na soutěž o nejlepší kostým či “Donutovou stanici”, která umožní vyzkoušet si zdobení donutů s Muzeem Chocotopia (Choco Story Praha muzeum čokolády). Nebude chybět ani oblíbené malovaní na obličej a dětský koutek.

 

Dospělí zaplatí za vstup s neomezenou konzumací jídla  275 Kč, děti pak 195 Kč. Pro děti cena zahrnuje také neomezenou konzumaci vybraných nealkoholických nápojů.

              

Breakfast with Santa proběhne v neděli 8. 12. od 10:00 do 11:30 hodin,pro rezervaci místa (rezervace nutná) kontaktujte: prague.salescoordinator@hardrock.com.



Cena:zdarma


PRODEJ VSTUPENEK Breakfast with Santa -Praha 1


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Prague.SalesCoordinator@hardrock.com
http://hardrock.com.


Zaslat odkaz na kulturní akci Breakfast with Santa -Praha 1 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?