Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Koncert Bizarre Band & Café Industrial & Lód 9 (PL)- Praha

31.01.2020

Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha



Popis kulturní akce Koncert Bizarre Band & Café Industrial & Lód 9 (PL)- Praha

Welcome tour festivalu Hradecký slunovrat 2019.

aneb „Ozvěny Welcome scény - Hradecký slunovrat v Praze“

CAFÉ INDUSTRIAL:
Jsme kapela z Ostravy. Jsme tři.Naše písničky jsou o lásce, přírodě, Bohu a sexu. Hrajeme něco mezi Hendrixem a bratry Nedvědy.

Tomáš Václavek / ov-kluby.net/ je popsal jako jednoho z účinkujících Welcome scény HS 2019 takto:
„Ostravské trio Café Industrial je alternativou ke všemu. Tu máte pocit, že to je indie, tu skoro folk, tam zaplují až k art rocku či psychedelii a místy se zmítají v řízném bigbítu. Crossškatulkové písně často sklouznou do dlouhých zasněných pasáží, surfují na vlnách nálad a v opakovaných motivech postupně gradují.“ k čemuž Milan Tesař dodává „… Café Industrial je prostě příjemná kapela, která si na nic nehraje, ale která má o své hudbě i textech jasné představy a bez kompromisů je nabízí. A to rozhodně není málo.”

https://www.youtube.com/watch?v=SLZVCoCDZwQ

BIZARRE BAND:
Vzájemně přátelské seskupení Bizarre Band se věnuje výhradně autorské tvorbě. Bizarre Band žánrově osciluje mezi folkem, popem, šansonem, swingem a jinými přidruženými fúzemi (s přiměřenou dávkou kouzla nechtěného).

Jádrem celého písničkaření jsou texty členky kapely Kláry Suchankové, přičemž finální hudební tvar/aranž má pod palcem zejména Zdeněk Dočekal a Dušan Navařík. Motivy a nápady do celého procesu ale vnáší každý jednotlivý člen kapely, takže je autorem hudby pokaždé někdo jiný a pokaždé vlastně všichni.

Kapela Bizzare Band vznikla v roce 2012, kolem tehdy vznikajícího spolku BodyVoiceBand, se kterým spolupracuje dodnes. V roce 2016 Bizarre Band natočil své debutové album V krajině naměkko, v roce 2017 s písničkářem Janem Burianem dvojalbum Jihotaje. V současné době kapela připravuje další autorské album. Na Welcome scénu festivalu Hradecký slunovrat byla kapela vybrána jako TIP jednoho z partnerů scény – Rádia Proglas

https://www.youtube.com/watch?v=ebvpbtXyAFk

LÓD 9 (Katowice, PL):
Duo tvoří Maciej Klich a Michał Zdrzałek. Ve své práci kombinují zvuky houslí, klavíru a lesního rohu s moderní elektronikou. V květnu 2016 se stali vítězi soutěže Dzielnica Brzmi Dobrze, pořádané institucí Katowice Miasto Ogrodów (Katowice - City of Gardens), a v říjnu 2017 se stali vítězi 7. ročníku soutěže Hudba na scéně spolu s vlastním soundtrackem pro film „Kabinet doktora Caligariho“.
Na podzim 2016 vytvořili ve spolupráci s nezávislým festivalem Ars svůj vlastní koncertní soundtrack pro němý film „Dobrodružství prince Ahmeda“ a o rok později se zúčastnili stejného festivalu v průkopnické akci „Pojďme hrát naživo: SUPERHOT“, kde žijí hráli hudbu pro počítačovou hru.
V lednu 2018 vydali své debutové EP: „Op. 0“ a v listopadu 2019 pak své první album s názvem "Grawitacja".

https://www.youtube.com/watch?v=grE-GanXUOo



Cena:129 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Koncert Bizarre Band & Café Industrial & Lód 9 (PL)- Praha -Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Koncert Bizarre Band & Café Industrial & Lód 9 (PL)- Praha -Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?