Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

BENNY BENASSI- Praha

13.09.2019

22:00

Duplex Praha



Popis kulturní akce BENNY BENASSI- Praha

Po neuvěřitelné akci, kterou jsme zažili v Duplexu s Fatboy Slimem, přišel čas odtajnit dalšího headlinera noci DupleX Presents. Do ČR se vrací legendární italský DJ a producent, kterého již moc dobře známe! Díky loňské show, která se vyprodala raketovým tempem se k nám opět vrací držitel ocenění Grammy, zakladatel žánru hypnotech a především autor megahitu „Satisfaction“ – Benny Benassi zazáří v klubu Duplex na Václavském náměstí v rámci koncepční noci Duplex Presents, která vám pravidelně přiváží ty největší hvězdy světové electronic music! Pokuď vám tato akce minulý rok unikla, tak nyní máte šanci to napravit.

Benny Benassi je uznávaný DJ a producent z Itálie. Jeho jméno není třeba moc dlouze představovat. Když se vysloví jeho jméno, tak se snad každému z nás vybaví jeho megahit Satisfaction, který vznikl ve spolupráci s jeho bratrancem Allem Benassim. Tento hit atakoval přední příčky světových hitparád a stal se například číslem 1 ve Francii a na druhém místě se umístil v UK a Německu. V průběhu let si tak Benny Benassi vybudoval své jméno díky autentickému soundu a vyrostl z klubového DJe do krále světových festivalů.

Benny Benassi vystoupí v pražském Duplexu 13. září, což je téměř na den přesně rok od jeho posledního vystoupení v České republice, které proběhlo právě u nás v Duplexu. Jako support DJs se představí zástupci české scény, které postupně odtajníme na Facebookové události: DupleX Presents Benny Benassi.

Bennyho úspěch vyvrcholil jeho účastí na předních světových festivalech (Coachella, EDC, Ultra Music Festival, Tomorrowland) a jeho albem Rock N Rave v roce 2008. V témže roce také získal ocenění Grammy za jeho prvotřídní remix skladby „Bring The Noise“ od Public Enemy, který ho katapultoval mezi největší hvězdy taneční scény.

V roce 2011 se Benny Benassi spojil s hvězdným obsazením a přichází s albem Electroman. Hitovka „Cinema“ z alba Electroman byla remixována Skrillexem a tento remix byl nejenom zlatý v USA a platinový v Austrálii a Kanadě, ale navíc přinesl Bennymu další Grammy. Tento hit se držel více než 6 měsíců v TOP 10 iTunes Dance Chart.

V roce 2016 vydává Benny Benassi po pěti letech nové album Dencaholic, které je užasným koktejlem již vypuštěných skladeb a zbrusu nové letní hymny „Paradise“ ve spolupráci s Chrisem Brownem, která se deset týdnů držela v TOP 50 UK a může se pochlubit více než 50 mil. shlédnutí a více než 40 mil. poslechů na Spotify.

Kromě svých vlastních produkčních hitů přinesl světu také nespočet remixů takových klasik jako Bob Marley, Rolling Stones nebo Giorgio Moroder. Benny Benassi je prostě žijící legenda světové hudební scény.

A vy se na něj můžete těšit 13. září v pražském klubu Duplex!

Cena:700,-


PRODEJ VSTUPENEK BENNY BENASSI- Praha -Duplex Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci BENNY BENASSI- Praha -Duplex Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?