Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Baset+ & Movement (open air)- Praha

21.06.2022

Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha



Popis kulturní akce Baset+ & Movement (open air)- Praha

Personálně propojený večírek.

BASET+
Jan Baset Střítežský je znám jako přední český kameraman, který se podílel hned na několika filmech, oceněných Českými lvy. Na podzim 2017 jako hudebník přišel se svým debutovým albem pod pseudonymem baset+.
Nahrávalo se v „Tajným studiu”, na průmyslové periferii Ústí nad Labem pod dohledem producenta Martina Přikryla (The Prostitutes) a zvukaře Jana Brambůrka (ex-Houpací koně), s kapelou poskládanou z výrazných osobností naší nezávislé scény, jako jsou klávesista Albert Romanutti (Katarzia, Bert & Friends), bubeník David Landštof (Wabi a Ďáblovo stádo, Slza), basista a violoncellista Martek Drahoňovský (emozpěv), Jan Vegy Táborský (Wild Tides, The Prostitues) a kytarista A.m. Almela (Kafka band, Ille). Devět autorských skladeb v původně folkově písničkářském duchu, které díky netradiční muzikantské sestavě získaly nový zvuk a jako celek překvapují. Album vyšlo na podzim roku 2017 na domácím labelu Tranzistor.
Od té doby Baset s proměnlivou sestavou doprovázejících muzikantů koncertuje sice sporadicky, ale o to s větší radostí.

MOVEMENT
Poté, co se rozešla skupina The Prostitutes a k zimnímu spánku se odebrali i Wild Tides, došlo k jistému průniku jejich bývalých členů. Výsledkem je nový band s frontmanem Janem Vegym Táborským, kterého doprovázejí kytarista Martin Přikryl, klávesista Martin Převrátil, baskytarista Ladislav Tobiášek, bubeník Lukáš Bican Přikryl, a který má za sebou zatím jen několik vystoupení a minimální pobyt ve studiu, takže všechno ho teprve čeká. Už první singly ale jasně naznačují, že hyperkorektnost rozhodně není tím, co by se od této formace dalo očekávat.

 



Cena:199 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Baset+ & Movement (open air)- Praha -Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Baset+ & Movement (open air)- Praha -Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?