Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Balkan Fiesta (gypsy flamenco čoro moro)- Vyhlášený balkánský večer- Praha

26.04.2018

Klub FAMU, Smetanovo nábřeží 2, Praha



Popis kulturní akce Balkan Fiesta (gypsy flamenco čoro moro)- Vyhlášený balkánský večer- Praha

Vyhlášený balkánský večer lodě Tajemství to naposledy před letní sezónou roztočí na pevnině v centru Prahy. Tentokrát zakotvíme v oblíbeném pražském podzemí na pódiu KLUBU FAMU. Originální čoro moro s obrovským nákladem balkánského temperamentu, romácké živelnosti i divadelní hravosti. V programu zazáří flamenko hvězda, tanečnice a zpěvačka MAGDA NAVARRETE a její kapela CARAVANA BANDA, originální romácký bašavel TRIO ROMANO nebo Rádio 1 legenda GADJO.CZ s romským akordeonistou MÁRIEM BIHÁRIM. Nesmí chybět DJ ROMARIO nebo JAMES WING a jejich speciálně ušitý balkánský kabátek. Jediná noha nezůstane v klidu. A to není zdaleka všechno. 

Dále se můžete těšit na mimořádné flameco taneční kreace MAGDY NAVARRETE, okouzlující kabaretní divu YAZZ nebo štamprli slivovičky pro první návštěvníky grátis. POZOR program celé noci je průběžně aktualizovaný. Stále přikládáme do ohně. RAKIJA N ROLL CELÝ VEČER !



Cena:150 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Balkan Fiesta (gypsy flamenco čoro moro)- Vyhlášený balkánský večer- Praha -Klub FAMU, Smetanovo nábřeží 2, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Balkan Fiesta (gypsy flamenco čoro moro)- Vyhlášený balkánský večer- Praha -Klub FAMU, Smetanovo nábřeží 2, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?