Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

BAILAN ELLAS/Lucie Bevelaqua, David Sorroche, Jorge El Pisao/Flamenco- Praha

02.04.2023

20:00

Městská knihovna v Praze Praha



Popis kulturní akce BAILAN ELLAS/Lucie Bevelaqua, David Sorroche, Jorge El Pisao/Flamenco- Praha

Bailan Ellas - Flamenco

Hudebně - taneční flamenkové představení tanečnice a choreografky Lucie Bevelaqua, za doprovodu španělských umělců, David Sorroche a Jorge El Pisao.

Lucie Bevelaqua, členka španělského profesionálního tanečního souboru Ballet Flamenco Granada v roce 2017 a 2018, tímto představuje svou celoroční práci s místním tanečním souborem Taller Flamenco Lucie Bevelaqua, který sdružuje tanečnice a muzikanty z různých koutů České republiky, některé z nich, lokálně poloprofesionální a profesionální, vedoucí své vlastní taneční školy a další účastníky ročních intenzivních kurzů. Doprovodí je vynikající španělští umělci, David Sorroche (zpěv) a Jorge El Pisao (kytara), kteří společně s Lucii Bevelaqua završí celé představení.

V rámci večera vystoupí taneční soubor Taller Flamenco Lucie Bevelaqua, soubor 20-ti tanečnic, a pěvecký soubor Centro Flamenco Granada. Oba soubory představí svůj progres, který nastudovali tento rok pod vedením Lucie Bevelaqua (tanec) a Davida Sorroche (zpěv) v originálních i tradičních kytarových aranžích Jorgeho El Pisao.

Chcete-li se na chvíli ponořit do flamenkového niterného a temperamentního světa, pocítit emoce, sílu, eleganci a energii každého pohybu, pěveckých nářků, oscilace a vibrování tónů a mistrovské kytarové melodie s fascinující brilantní flamenkovou technikou, doprovoďte nás 2 dubna 2023 a staňte se naším nepostradatelným publikem.




Cena:490,-


PRODEJ VSTUPENEK BAILAN ELLAS/Lucie Bevelaqua, David Sorroche, Jorge El Pisao/Flamenco- Praha -Městská knihovna v Praze Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





BAILAN ELLAS/Lucie Bevelaqua, David Sorroche, Jorge El Pisao/Flamenco- Praha -Městská knihovna v Praze Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci BAILAN ELLAS/Lucie Bevelaqua, David Sorroche, Jorge El Pisao/Flamenco- Praha -Městská knihovna v Praze Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?