Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

BACKYARD BABIES/Audrey Horne, Thundermother/& Satan Takes A Holiday- koncert v Praze

21.04.2019

19:00

Nová Chmelnice Praha



Popis kulturní akce BACKYARD BABIES/Audrey Horne, Thundermother/& Satan Takes A Holiday- koncert v Praze

BACKYARD BABIES ohlašují NORDIC NOIR TOUR 2019 a zamíří i do Česka!

Švédští rockeři Backyard Babies jsou zpět! Po skončení rušné festivalové sezóny, během které procestovali Evropu se v dubnu vrací a společně se silnou trojicí kapel Audrey Horne, Thundermother a Satan Takes A Holiday se přiřítí do Nizozemska, Francie, Španělska, Itálie, Švýcarska, Rakouska, České republiky a Maďarska.

Backyard Babies vydají 1. března 2019 prostřednictvím Century Media Records nové album s názvem “Sliver & Gold” a to hodlají svým fanouškům obratem představit! 21. dubna vezme švédská formace Backyard Babies pražský klub Nová Chmelnice útokem a buďte si jisti, že společně s Audrey Horne, Thundermother a Satan Takes A Holiday to bude opravdu jízda!

Tak buďte u toho!

První singl z chystaného alba vyšel už letos v červnu. Na novou pecku Shovin' Rocks můžete mrknout zde a naladit se tak na velkolepou NORDIC NOIR TOUR 2019.



Cena:690,-


PRODEJ VSTUPENEK BACKYARD BABIES/Audrey Horne, Thundermother/& Satan Takes A Holiday- koncert v Praze -Nová Chmelnice Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci BACKYARD BABIES/Audrey Horne, Thundermother/& Satan Takes A Holiday- koncert v Praze -Nová Chmelnice Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?