Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

AoW: Break Out/profesionální wrestling v ČR/- Praha

02.06.2019

17:00

Kulturní dům Krakov Praha



Popis kulturní akce AoW: Break Out/profesionální wrestling v ČR/- Praha

Art of Wrestling se vrací s dalším večerem mezinárodního wrestlingu v Praze a přináší divákům show s názvem Break Out. Tato akce navazuje na lednový turnaj Championship Night, ze kterého vzešel historicky první šampion AoW - Icarus. Tady bude v hlavním taháku obhajovat titul, na který si brousí zuby již celá řada vyzyvatelů.

Kromě titulového souboje se můžete těšit na spoustu dalších zápasů, zápletek, překvapení či bizarností - o tom je wrestling. Patří do něj zábava, intenzita, akrobacie, komediální prvky, divadlo, interakce s publikem. Akce Break Out navíc nabídne navázání na příběhy, které se rozehrály v lednu.

Organizace Art of Wrestling nabízí pravidelné wrestlingové večery, které se pyšní kvalitními zápasníky z celé Evropy a také bouřlivou atmosférou od hlasitých fanoušků v prostorech KD Krakov.

Předprodej vstupenek běží do 1.6.2019 ve 23:59 nebo do vyprodání zásob. Poté bude možné zakoupit vstupenky pouze na místě v den konání akce.

Cena:339,-


PRODEJ VSTUPENEK AoW: Break Out/profesionální wrestling v ČR/- Praha -Kulturní dům Krakov Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci AoW: Break Out/profesionální wrestling v ČR/- Praha -Kulturní dům Krakov Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?