Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Adventní gospely 2022- Praha

21.12.2022

Pražská křižovatka Praha 1 Zlatá 211, Praha 1 11000



Popis kulturní akce Adventní gospely 2022- Praha

Stella Jones & The Christmas Gospel Singer (USA)

Tradiční host předvánočních koncertů, Stella Jones se svým souborem, se vrací do ČR!

Oceňovaná gospelová skupina The Christmas Gospel Singers okouzlila svými pěveckými výkony diváky po celém světě. Soubor sdružuje řadu talentů s jedinečnými hlasovými schopnostmi, což ve spojení s tradičními gospelovými prvky zaručuje dechberoucí podívanou a intenzivní zážitek z vystoupení, jehož poselstvím je šířit radost a sdílet lásku ke gospelové hudbě.
 
Vůdčí osobností souboru je Stella Jones, zpěvačka, jejíž žánrové zaměření kromě gospelu zasahuje ke stylům jazz, pop, funk a soul. Stella se narodila v Berlíně a již od mala byla obklopena hudbou a uměním jako takovým. V pěti letech dostala od svého otce, amerického jazzového trumpetisty Carmela Jonese, první klávesy a od té doby se intenzivně věnuje hudbě. Již v devíti letech skládala vlastní písně a začínala vytvářet audio knihy s vlastními malbami a komiksy. Tvořila také své vlastní loutky. Poté, co se přestěhovala do Vídně, začala vystupovat v místních jazzových klubech.
 
V roce 1984 začala nahrávat a vystupovat v muzikálech. Mezi ty nejznámější jistě patří The Rocky Horror Picture Show. O osm let později se umístila na prvním místě rakouské hitparády s uskupením Powerpack. Poté reprezentovala Rakousko v soutěži Eurovision v Dublinu. Po této zkušenosti navázala spolupráci se známými umělci, jako např. Maceo Parkerem, The Duke Ellington Orchestra, Gloria Gaynor či Chaka Khan. V létě 2016 vystoupila v rámci série MTV Unplugged.
 
Nenechte si ujít výjimečný adventní zážitek!
Pořadatel

 

CFCZ s.r.o. Minská 91/15, Žabovřesky, 616 00, Brno, Česká republika


Adventní gospely v prosinci 2022 v Praze



Cena:749 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Adventní gospely 2022- Praha -Pražská křižovatka Praha 1 Zlatá 211, Praha 1 11000


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Adventní gospely 2022- Praha -Pražská křižovatka Praha 1 Zlatá 211, Praha 1 11000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?