Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

ACCEPT/& The Orchestra of Death/Symphonic Terror Tour 2019- koncert v Praze

15.05.2019

20:00

KCP - Kongresové centrum Praha



Popis kulturní akce ACCEPT/& The Orchestra of Death/Symphonic Terror Tour 2019- koncert v Praze

Accept & The Orchestra of Death: Symphonic Terror Tour 2019

ACCEPT vyráží na Symphonic Terror Tour po Evropě. Zamíří i do Česka!

Němečtí titáni ACCEPT vydali 23.listopadu mistrovské dílo s názvem „Symphonic Terror – Live at Wacken 2017“. Záznam, který zachycuje unikátního spojení ACCEPT a českých symfoniků, jež vytvořilo na německém festivalu Wacken z klasického koncertu vskutku výjimečný zážitek!
"Jsme moc hrdí na to, že jsme natočili tento speciální koncert ve Wackenu. Tento nezapomenutelný den tak už navždy zůstane uchován.“ říká kytarista ACCEPT Wolf Hoffmann
Tato úchvatná show ve Wackenu se právě stala premiérou SYMPHONIC TERROR TOUR, která v dubnu 2019 odstartuje v Evropě. Zastávka u nás proběhne 15. května v Kongresovém centru Praha.
A bude to velkolepé! Kombinace toho nejlepšího z ACCEPT a doprovodu The Orchestra Of Death vytvoří ohromující hudební i vizuální zážitek pro diváky!
Tak buďte u toho!


Cena:1390,-


PRODEJ VSTUPENEK ACCEPT/& The Orchestra of Death/Symphonic Terror Tour 2019- koncert v Praze -KCP - Kongresové centrum Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci ACCEPT/& The Orchestra of Death/Symphonic Terror Tour 2019- koncert v Praze -KCP - Kongresové centrum Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?