Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Koncert zpěvačky Juwany Jenkins (USA) - Long Time- Praha

23.05.2022

Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha



Popis kulturní akce Koncert zpěvačky Juwany Jenkins (USA) - Long Time- Praha

Koncert americké zpěvačky, která si zamilovala Prahu, lze bez nadsázky označit za ojedinělou akci (nejen) na Praze 21 (Újezd nad Lesy). Charizmatická „královna blues v ČR“ se zastřeným i “chraplavým” hlasem vystupovala v USA, Asii i v Evropě. Její vystoupení jsou velmi spontánní a živelná s autentickým zvukem „old school“ blues, soulu i funku.

Zatím jsme pro vás přichystali video-upoutávku, abyste měli lepší představu o koncertu: “Pojďte se Spolkem OKO na hudební výlet složený z pestré palety jemných odstínů blues od Mississippské Delty přes západní pobřeží plné swingu až do Memphisu a Chicaga, kde se mísí prvky soulu, gospelu a raného funku.”

Z Juwanou jsem udělal i krátký rozhovor do Újezdského zpravodaje, až vyjde (na začátku května), bude na webové stránce ke koncertu.

Přímý odkaz na stránku ke koncertu s dalšími informacemi je zde: Koncert Juwany Jenkins

Hezký kulturní zážitek přeje Petr Duchek, předseda spolku



Cena:260 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Koncert zpěvačky Juwany Jenkins (USA) - Long Time- Praha -Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Koncert zpěvačky Juwany Jenkins (USA) - Long Time- Praha -Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?